SOBRE MI

SOBRE MI

Ja des de molt petit mostra un especial interès pel disseny i la moda. Als 12 anys realitza un primer curs de patronatge. Des de llavors ja no ho deixarà més.
A mitjans dels vuitanta estudia disseny a Barcelona i tot seguit entra a treballar amb l’Elio Berhanyer, on serà el seu figurinista i dissenyarà les seves primeres col·leccions.
Després d’uns anys obre la seva pròpia botiga a Terrassa i a finals dels noranta, junt amb la Núria Penina, crea Penina Costura.
Al 2017 trasllada el seu Taller d’Alta Costura a Barcelona. És l’inici d’un nou repte professional. Xavier Gonzalvez obre la seva nova botiga al carrer València, 250 de Barcelona.
Paral·lelament col·labora en la creació dels catàlegs de teixits d’alta costura de marques com Gratacós o de teles de luxe com Cadena.
Molt observador, abans d’iniciar el procés de creació necessita conèixer la persona, parlar amb ella, saber com és. Les creacions del Xavier Gonzalvez són molt femenines.
“El que vull és que se sentin guapíssimes. Que se sentin molt còmodes i segures. En realitat el vestit són elles mateixes.”

Deja un comentario

Verplichte velden zijn dmv * gemarkeerd.